Company Structural engineering Education Steel fabrication Window frame fabrication Partners Login
Home

Home


Company Structural engineering Education Steel fabrication Window frame fabrication Partners Login

Disclaimer Sitemap English version Contact Dutch version

Disclaimer

Privacy statement

Matrix Software B.V. neemt de privacy van de bezoekers van deze website uiterst serieus. Hieronder volgt een uitleg welke gegevens wij voor welke doeleinden gebruiken en wat wij doen om de privacy optimaal te beschermen. De wet bescherming persoonsgegevens vormt daarbij het uitgangspunt.

Verstrekt informatie

Wij houden de bezoeker, indien gewenst, per e-mail op de hoogte van het nieuws in het kader van de producten en diensten van Matrix Software B.V. Indien de bezoeker geen prijs - meer - stelt op dergelijke informatie, kan dat te allen tijde kenbaar worden gemaakt.

Derden

De opgeslagen gegevens van een bezoeker worden niet aan derden verstrekt, tenzij dit voortvloeit uit een wettelijke verplichting. In geen enkel ander geval wordt informatie over bezoekers aan derden verstrekt.

Beveiliging

Matrix Software B.V. heeft passende maatregelen getroffen ter beveiliging van de door bezoekers verstrekte persoonsgegevens.

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Niettemin kan de website onjuiste en/of onvolledige informatie bevatten en verstrekken. De server(s), die de website toegankelijk maken, kunnen virussen en - andere - schadeveroorzakende programmatuur bevatten. Matrix Software B.V. is niet aansprakelijk voor onjuiste en/of onvolledige informatie in de website, noch voor het bestaan van, noch voor mogelijke gevolgen van schadeveroorzakende programmatuur. Aan deze website zijn - door middel van links - websites van anderen verbonden. Matrix Software B.V. is niet verantwoordelijk voor deze aan haar website verbonden websites.